Wil jij werken aan je korte filmscript, regisseursvisie en regie? Dien je project in en word onderdeel van de eerste Director’s Village tijdens SHIFT Film Festival!

CineSud organiseert dit met de partners van Screen Talent Europe. Acht filmmakers uit verschillende landen worden geselecteerd om deel te nemen aan het residentie trainingsprogramma, waaronder 1 persoon die wij afvaardigen.

Doe mee met ons 4-daagse on-site European Residence-trainingsprogramma om de vaardigheden als regisseurs-schrijvers te verbeteren en te ontwikkelen en om je voor te bereiden op je volgende (kortefilm)project. Leer en werk aan scriptontwikkeling, regisseursvisie & het aansturen van acteurs met coaches tijdens groepssessies, netwerkbijeenkomsten en je help elkaar om je projecten verder te brengen.

15 september Stadstour & netwerkevenementen
16 september Groepssessie | Schrijverskamer: Scriptontwikkeling
17 september Groepssessie | Regie: vind de visie en workshop van je regisseur | Scriptanalyse
18 september Workshop | Regie: Werken met acteurs

*Het is belangrijk dat de deelnemers hun eigen project (mede)schrijven en filmen; de co-schrijver kan ook worden uitgenodigd in het programma. De regisseur-schrijver moet al één korte film hebben geregisseerd.

Deelnamekosten
Er zijn geen inschrijf- en deelnamekosten indien je inzendt en geselecteerd wordt via een partner.

Reis en verblijf
Reis-, verblijf- en cateringkosten zijn gedekt voor de geselecteerde deelnemers.

Wil je geselecteerd worden voor de Director’s Village? Vul dan het aanvraagformulier in. We selecteren de projecten en informeren de gekozen deelnemers uiterlijk 20 juni.

Deadline inzenden: 19 juni 12.00 uur, via bovenstaand formulier.

MEER ACTIVITEITEN