Twee dagen vol tips & tricks, inspirerende masterclasses, bijzondere filmvertoningen en ontmoetings- en netwerkmomenten. Natlab, BROET, Playgrounds, Kunstloc/KONKAV, DOCWERK en Van Osch Films bundelen hun krachten voor de eerste editie van de nieuwe Eindhovense Industry Days voor filmprofessionals!

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei staat Natlab in het teken van feit, fictie en het vertellen van verhalen in film. We verkennen de vervagende grenzen tussen verschillende filmgenres en disciplines, reflecteren op het ethisch handelen van filmmakers en op opkomende technieken en we onderzoeken hybride vertelvormen. Welke ontwikkelingen hebben tegenwoordig invloed op het filmlandschap en de manier waarop makers verhalen vertellen?

De organiserende partners ontwikkelen samen een tof, lekker divers programma dat interessant is voor een brede groep film- en av-makers, studenten van kunstopleidingen en andere professionals. Bekijk het volledige programma op de Natlab website.

Deze Industry Days zijn voortgekomen uit en borduren voort op de (voormalige) Doc Industry Day en Makersday van het Eindhoven Film Festival.

MEER ACTIVITEITEN